Botes Dribling Negre

35.00

Botes de turf (superfícies sintètiques i moqueta). Aquest model multitacs per a home i dona s’ha desenvolupat per a futbolistes en etapa amateur. Amb caràcter polivalent, en destaca la construcció en material resistent i transpirable. Tot un clàssic per a joves promeses del futbol que us permetrà entrenar i jugar amb comoditat.

La transpirabilitat, estabilitat i resistència són fruit de la combinació perfecta del material sintètic i la reixeta mesh amb què està fabricat la seva cort. A més, a l’upper s’hi afegeixen petites perforacions conegudes com a VTS que ajuden a la ventilació de la suor perquè el peu del futbolista es mantingui fresc i sec. La lleugera llengüeta de tèxtil i la tecnologia PERFECT FIT de la cordonera afavoreixen la subjecció aconseguint que les botes s’adaptin a la perfecció al peu.

La sola és de cautxú DURABILITY d’alta qualitat amb bona resistència al desgast per abrasió i subjecció a la superfície. Amb estructura multitac que disminueix la pressió de la petjada i assegura un bon suport.

Selecciona la talla
Product total
Options total
Grand total
Category: